konfirmantpåmelding 2019

Påmeldingen går fortløpende og er åpen til og med 31 mai, så da gjelder førstemann til mølla......

Etter 31 mai tildeles restplasser.

Påmelding skjer enten ved at dere sender inn en epost til en spesiell adresse, eller skriver ut registreringsskjemaet som dere finner nederst på siden, fyller det ut og leverer det på menighetshuset før innskrivningsdagen 30 mai. (Ring før dere kommer innom for å sjekke at det er noen der til å ta imot påmeldingen.)

Vi i Loddefjord menighet kan tilby et spennende opplegg som vi tror vil falle i smak hos de fleste

Konfirmanttidens opplegg:

Som konfirmant i Loddefjord kan du velge mellom 3 ulike spor:

SLENG: Sleng-konfirmantene møtes annenhver onsdag på menighetshuset fra 18:00.19/20:30. Her får du undervisning og deltar i en interessegruppe. Vi reiser også på en weekend sammen 14-16 sept.
Pris: 2200,-

LEIR: Leir-konfirmantene har hovedvekten av undervisningen sin på leiren i høstferien fra mandag til torsdag. Der blir det også klatring, båtliv, bading, underholdning osv. i tillegg blir det ca. 1 samling i måneden.
Pris: 2700,-

Haakonsvern: Er du sporty? Da har vi et idrettsopplegg på HOS! Her samles vi annenhver torsdag fra 18:40-21:15. Det blir først undervisning, deretter idrett. Haakonsvern-konfirmanter reiser også på en weekend, dato for denne kommer senere.

Siden dette sporet er et samarbeid med HOS, har de som er barn av ansatte eller er døpt der fortrinn ved innmelding.
Pris: 2200,-

Prisen for de ulike sporene dekker bl.a administrasjonskostnader, bibel, weekend/leir med alt inkludert, fotografering og vask av kappe.

Tidspunkter for undervisning og andre obligatoriske samlinger vil bli sendt ut på e-post etter hvert og bli tilgjengelig enten digitalt eller på papir

En konfirmanttid for alle
Uansett funksjonsevne har alle rett til en god konfirmasjonstid. Er det behov for individuell tilrettelegging, ta kontakt i god tid, så legger vi til rette i samarbeid med dere.
Døvemenighetene har et eget konfirmanttilbud. Se dovekirken.no.

Jeg er ikke døpt – kan jeg konfirmeres?

Du er velkommen til å delta i konfirmantopplegget selv om du ikke er døpt. Dåpen er en forutsetning for å delta i den avsluttende forbønnsgudstjenesten. Hvert år er det flere konfirmanter som blir døpt.

Slik melder du deg på som konfirmant:
Klikk på lenken nederst på siden, fyll ut skjema og send inn. Dersom du ikke er sikker på alt som skal fylles inn, skriv det du vet og send inn, så ordner vi det som mangler senere.
Nettregistrering er åpen fra onsdag 9.mai kl.12:00 tom 31.mai.

Nederst på siden finner dere nedlastingslenker for registreringsskjema i papirformat og skjemaet "Tillatelse for publisering av navn og bilder".
Sistnevnte skrives ut og tas med på innskrivingsdagen.

Alle nye konfirmanter møter til innskriving på menighetshuset 30. mai mellom kl.16:00 og 18:00.
Merk at innskrivingen ikke tar lang tid, så man trenger ikke stille presis kl.16:00

Har dere andre spørsmål, ta kontakt med menighetspedagog Catherine Løkke Rygg eller kapellan Tommy Erdal.

Velkommen som konfirmant i Loddefjord menighet!

lenke til konfirmantpåmelding 2019