Julebrev 2016 fra misjonsprosjektet i Uganda
Julebrev 2016 fra misjonsprosjektet i Uganda

Julebrev fra misjonsprosjektet 2016 i Uganda

Tusen takk for all støtte til arbeidet som vi driv i Uganda! Utan faste gjevarar, offer i kyrkja, basar og andre gåver, hadde ikkje dette gått. Men takk til Gud og gode menneske, har vi klart å betale skulepengar, og andre utgifter, slik vi skal, også dette året! 

Her kan du kan du lese om Cathrine og hennar nye liv etter å ha teke del i kurset ”Helhet Gjennom Kristus”.

Vi er takksame for å vere med i dette arbeidet.  Gud gjer store ting i Uganda, og vi får vere med!

Tusen takk til alle som gjev og som ber til Gud for arbeidet!

 

Vi ynskjer dykk alle ei fin adventstid og velsigna julehelg!

 

Med venleg helsing frå Jorunn og Magne

 

 

 

(Vitnemålet til Cathrine)

 

Fra ingenting til noe stort!

 

Mitt navn er Cathrine, og jeg er fra Uganda.

Gjennom hele livet har jeg vært ulykkelig og elendig på grunn av all den smerten jeg har hatt i hjertet. Jeg må bare innrømme at jeg ikke hadde noe tro på at jeg en dag kunne bli helbredet, fordi jeg hadde så mange sår innvendig.

 

Men takk til Gud – den undervisningen jeg fikk i VMTC (Helhet gjennom Kristus) har forandret livet mitt fra ingenting til noe stort. Gjennom VMTC har Gud møtt meg både åndelige og fysisk, og har helbredet sårene mine.

Jeg har alltid grått fordi foreldrene mine ikke brydde seg om meg. Faren min avviste meg som sitt barn, og det ble for mye for moren min. Hun behandlet meg som et problem inntil hun fullstendig avviste meg da jeg var seks år gammel.

Fra da av har jeg opplevd mange utfordringer, overgrep og problemer. Jeg hatet faren min og tenkte alltid at jeg aldri ville tilgi ham for den smerten han hadde forårsaket i livet mitt.

Men nå har jeg fått grunn til å smile og jeg føler nå at jeg lever og kan være lykkelig. I en alder av 33 år, klarte jeg å tilgi faren min. Det skjedde når jeg hørte VMTC sin undervisning. Nå føler jeg meg fri, og opplever at Gud har gitt meg virkelige foreldre som elsker meg og verdsetter meg. Jeg er en ny skapning fordi Gud har helbredet meg og løst meg ut.

Amen.

 

 

Uganda basaren vert søndag den 2. april 2017, kl. 17.00

Vi tek med takk imot gevinstar både til årene og loddbøkene!